Danulu, myslím, že je to hodně jiné. Já třeba od syna když byl nemocný nemohla na krok, nedostala jsem se ani do lékárny, do obchodu. S tímhle mi pomáhhali sousedi, ale je to trapný takhle někoho otravovat.
Jinak synovi už je 9 sama jsem s ním zhruba od roku a půl a vůbec mi není jasné, jak jsem to zvládala a že jsem si udržela práci. Ale když byl školkový, tak jsem měla hlídání, ae musela jsem ho odvést a vyzvednutí ze školky a k dr a tak bylo na mě vždy. Od velikáče už hlídání nebylo a byl často nemocný. Hlídání mě kolikrát stálo víc, než jsem vydělala.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.