Tak panthenol doma bohužel nemám - už jsme hledala, taky mě to napadlo, zítra ráno hned koupím. Něco doma vyrobeného třeba?
Musím říct že jsem momentálně ráda, že jsem alespoň přišla na to z čeho to může být - naprosto jsem ráno nechápala - večer jsem v tom místě nic necítila totiž. Manžel mi chtěl pomoct, jen to evidentně skončilo jinde než mělo - na tu migrenu to ale včera zabralo a čelo ani spánky nepopálilo - evidentně kůže tam je mnohem silnější. To že se česnekem vypalují bradavice jsem vůbec nevěděla ale - jednu mám na patě, pomůže, když si na ní dám tedy česnek?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.