Zdravím všechny nastávající maminky. Ráda bych se podělila o svoji zkušenost s porodnicí v Krči. Asi jako každá nastávají maminka, snažila jsem se i já zjistit si co nejvíce informací o porodnicích v mém okolí. Nijak zvlášť jsem ovšem ve svém snažení neuspěla, protože co maminka, to jiný názor.Nakonec jsem nejvíce kladných ohlasů získala na porodnici v Krči a rozhodla se porodit naše děťátko zde. V Krči jsem navštěvovala i předporodní kurz, který byl podle mého názoru velmi dobře připraven a po jehož absolvování mě opustily téměř veškeré obavy z porodu.Našemu chlapečkovi se na svět příliš nechtělo, takže jsem musela nakonec mít porod vyvolávaný a nebyl zrovna snadný. Ovšem přístup veškerého ošetřujícího personálu byl tak skvělý a příjemný, že jsme nakonec všechno dobře zvládli. Jak porodní asistentky a paní doktorka na porodním sále, tak i sestřičky na novorozeneckém oddělení byly velmi milé, ochotné a trpělivé. Porodnice v Krči dává velký důraz na kojení a na to, aby všechny maminky techniku kojení zvládly a našly si pro sebe tu nejlepší polohu. Kojím již třetí měsíc a za celou dobu jsem neměla nejmenší problém. Pokud jde o prostředí krčské porodnice, nezakládají se na pravdě historky o příšerných porodních sálech a pokojích z roku 2. Porodní sály jsou od sebe oddělené uzavřené místnosti (žádné boxy) a pokoje novorozeneckého oddělení jsou zcela standardně vybavené.To, že není sprcha na pokoji se myslím dá 4 dny přežít.Alespoň se člověk projde.Rozhodně nemohu říct, že by mi v porodnici něco chybělo, byla jsem velmi spokojená a svoje další miminko bych ráda opět porodila v Krči.
Předchozí