Ještě dodám, že to, že by starší děti doma pomáhaly jsem viděla snad jen v tomhle díle. Naopak. Mnohokrát jsem viděla díly, kde máma vstávala dřív než všichni, aby dělala manželovi a starším dětem svačiny a nevzpomínám si na díl, že bych viděla děti se nějak zapojovat. Leda tak do komentářů o tom, jak náhradí matka kmitá nebo nekmitá. Tak si říkám, jestli jsem já zlá a narušuji jemnou dětskou duši doživotním traumatem z domácích prací, nebo je normální skákat jak děti a manžel pískají.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.