Ahoj, mám prosbu o zkušenost. Syn (8 měs.) má ekzém a já si nevím rady s ošetřením fleku na tváři - nejdříve se mu udělá vyrážka s puchýřky naplněnými tekutinou a potom to praskne, takže má tu tvář celou vlhkou. Dávám genciánku (ta vysušuje super, bez ní to bez kortikoidu nebo ATB nešlo), potom zinkovou mast nebo sudocrem a jednou denně ichtamolovou mast. Doktorka by na to dala locoid (kortikoid), ale to mi přijde na tu vlhkou kůži nevhodný (navíc vždy, když jdu k doktorce, tak je to v tom nejhorším stádiu, které odezní samo).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.