Na rodinu chodím od r. 1999, objavila som ju pri prvom tehotenstve s dcerou. To sme mali ešte linku na vytáčanie, tak sa pamatám že som si rýchlo všetko natiahla a potom čítala offline. V pamäti mám kopec prispievateliek, ktoré tu už asi nechodia (Ramiru ktorá bol nútená nechať tri deti manželovi-tyranovi a zachrániť sa, If z Porodu na poli, Misa3 ktorá bol nejak vážne chorá a snažila sa tu pomáhať, Janu Eyrovu ktorá mala nejak postihnutého syna, Danielu s malým Lukáškom, ktorého dobil jej priateľ, pamätám si Delete aj Valkýru ešte keď sa volali inak, atď atď...). Nejaký čas som chodila aj do skupín (podľa veku, po potrate na zamlklinky...)
Chodím denne, mám to ako taký rituál, urobím si kávu doma alebo v práci a pozriem čo je nové, o čom sa diskutuje. Našla som neskôr aj nejaké slovenské stránky ale žiadna mi nesedí tak ako rodina. A milujem češtinu.
Osobne asi nikoho nepoznám ale je tu zopár nickov ktorým by som mohla na dvere zaklopať
Ja diskusie na nete nespájam s reálnym životom takže aj na FB si max. vymením nejaké aktuálne info (kto, čo, kedy, kde), pozriem fotky a inak tam nechodím.
Na rodine som našla kopec zaujímavých info, názorov, niekedy nájdem argumenty proti môjmu presvedčeniu a stáva sa že aj názor zmením resp. posuniem a nie som tak radikálna.
Doma nikto nehovorí nič, internet berieme asi ako pozeranie telky, je to zábava, uvoľnenie, relax. Ja TV nepozerám resp. ak muž pozerá film tak sedím pri ňom a surfujem.
Pozerať na net stíham po pri domácich prácach, väčšinou kým varím tak aspoň to nie je taká nuda