Pokud to proti mě jeho matka použije, tak to samozřejmě zapřu, nebudu si přece dělat problémy a aby ona mě ještě někde nechala popotahovat! Tak on je chudáček slabší, aby ses nad ním nerozplakala. Ty ostatní děti to bezpochyby slyšeli, i proto už jsem se zde ptala, jestli by k jejich výslechu Policií museli dát souhlas jejich rodiče. Silně pochybuji o tom, že by některý rodič nechal své dítě vyslýchat Policií, byť jako svědka. krom toho, značná část z nich byli jeho kamarádi, takže se jim automaticky nebude věřit. Pak u toho byla moje holka a ta mě samozřejmě nepotopí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.