| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Delete, jo, kdyby bylo všude ve třídách okolo těch 15 dětí, to by bylo super...já to vidím teď u syna, je sice v logo třídě, ale jedou s nimi prakticky běžným tempem jako jinde, co jsem tak zjišťovala...je jich ve třídě 8 a doma neděláme téměř nic...úkoly dostávají občas - pár příkladů nebo maximálně jednu stránku psaní...a k tomu průběžně máme doma číst...a přesně jsem si vždycky říkala, kolikrát třeba v tom počtu 25 a víc dětí na každého přijde za tu hodinu řada...takhle je dost času a prostoru všechno probrat a vysvětlit, procvičit...samozřejmě někteří musejí víc pracovat i doma, syn naštěstí zatím žádné známky poruchy učení nejeví, takže zatím mu to jde tak nějak samo :-)...nedávno jsem tu řešila přestup na běžnou školu s 24 dětmi ve třídě...nakonec zůstáváme tady, po dlouhém zvažování jsem si řekla, že bych byla blázen vyměnit luxus takového počtu ve třídě za běžnou obrovskou školu, kde nikdy nebude mít takový přístup jako tady...~o~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.