Přidat odpověď
Tak jsem se na to schválně koukla,abych viděla,co tady tak rozvířilo vody. :-D
Monty,
naše "západní" společnost má nastavená určitá kritéria chování. Pod to spadá, hygiena,společenské chování atd.Samozřejmě do toho musíš zahrnout nějaké odchylky v rámci jednotlivých zemí.
Nicméně to co jsem viděla se ani zdaleka nepodobalo standardu obvyklému v civilizované společnosti. Jedním slovem humus.
Ta Věra je prostě špindíra,která je navíc neuvěřitelně hloupá a sobecká.Pro někoho,kdo upřednostňuje hulení na úkor zdraví vlastního dítěte nemám slušný výraz.
Bez všech příkras jde o rodinu,která není schopna zajistit dětem podmínky pro zdravý vývoj. Ta malinká holčička kašlala-sípala děsivě. Mám za to,že těmto dětem by měl být zajištěn pravidelný- možná i denní dozor za předpokladu,že mají zůstat v rodině a nebo pěstounská péče. Jinak se ty děti nic nenaučí a v dospělosti budou kopírovat život svých rodičů. Upřímně to je děsivá představa.
Někdo,kdo nemá pojem o základních hygienických pojmech a zvládnutí sebeobsluhy se nemůže řádně starat o děti. I můj pes je čistější a žije v hezčím prostředí,než ty děti. A co víc má i víc hraček, podnětů a lásky. Dost smutné ne?
Ta ženská je naprosto otřesná. Nedávno jsme spolu diskutovali v jedné diskusi o sociálce. Jestli ani v tomhle případě sociálka nezasáhne,tak je úplně k ničemu takový institut.
Předchozí