Čtenářskou výzvu mám - v podobě tlusté bichle "1001 knih, které byste si měli přečíst" (kniha je v angličtině, objevená nedávno v pražském antikvariátu a je naprosto skvělá). Prozatím jsem si z ní vybrala asi 80 knih, které mne nejvíc zaujaly a které jsem ještě nečetla, zanesla je na svůj soukromý seznam a podle něj nakupuji. Když mi někdo chce koupit dárek, pošlu mu aktualizovaný seznam. V současné době čtu Plechový bubínek od Guntera Grasse a je to jedna z nejlepších knih, které se mi kdy dostaly do rukou.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.