Přidat odpověď
proč?
díl jsem neviděla, třeba tam bylo něco fakt tak strašnýho, ale cožpak je opravdu potřeba každýho "rozvíjet" a KAM a JAK MOC rozvíjet?
Mě neruší, že někdo celej den sedí, pije kafe a luští křížovky, a stejný vzorec předá i svým dětem, co na tom? O co by bylo lepší, kdyby celej den třeba kutil něco na baráku nebo zahradě a buzeroval tím celou rodinu? Kulturní vyžití z toho by bylo stejný (možná ještě menší, protože křížovky aspoň trošku bystřej mozek), užitek z toho vcelku žádnej, akorát že by měli větší bydlení a možná o pár jablek nebo mrkví navíc z tý zahrady.
Kdo si kruci myslíme, že jsme, že bychom chtěli druhým lidem předepisovat, jak mají žít? A za tím účelem jim voyérsky slizce nakukujeme do soukromí? Já vím, že oni to soukromí hloupě prodali a televizní hyeny ho chtivě koupily, líto mně jich není, ale přijde mi nechutné na tu hru přistoupit a do té frašky se zapojit. Proto možná nemám úplně relevantní informace, protože jak tu říkala tuším Len, tak jsem to neviděla, protože se mi kroutí všechno v těle při pomyšlení, že bych se měla dívat na to, jak někdo odhaluje svoje střeva a ta střeva nejsou nic hezkého. (Podobně mi vadí třeba "Prostřeno", na to jsem se taky nikdy nevydržela koukat, protože taková přehlídka lidské malosti mi nedělá úplně dobře na žaludek.)
Předchozí