Když si pomyslím, kolik sotijí krabička a dejme tomu, že se to vykouří denně, tak to vychází na cca 2500/3000 měsíčně.. POkud rodiče mají na cigarety, mají na to ostatní potřebné. Takže žádné dotování státem na pomoc dětem. Díky těm cigaretám, co rodiče vykouří, obírají děti o jejich potřeby. Jsem bývalá kuřačka ( nekouřím 11 let ) a nikdy by mě nenapadlo si nedovolit zaplatit školku, i když mi to bylo nabízeno jak školkou, tak i soc.pracovnicí na úřadě. M8m na cigára ? Mám tím pádem na ostatní věci.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.