Přidám jedno jídlo od nás - asi taky slovenský recept - osmahnutá cibulka, co toho brambory na klasické kostrky, sůl, nové koření, bobkový list, vařit, po chvíli přidat sterilizovaný nebo mražený hrášek, povařit, zablafat vodou s moukou, případně přidat trochu masoxu. Lze jíst samotné nebo s chlebem, my k tomu děláme volské oko.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.