| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jak by si jako matka řešila, kdyby tvoje dítě muselo ze školy v bačkorách, protože mu někdo schoval botu? Já bych zrovna nadšená nebyla. Stejně bych nebyla nadšená jako učitelka, která musí hledat botu.
Píšeš, že důtka nakonec nebude, tak nevím co řešíš. Já bych asi na tvém místě sklopila zrak, omluvila se za dítě a doufala, že si z trestu vezme ponaučení. Zkousla bych i tu důtku, za blbost se platí.

A jo nikdy jsem nikomu nic neschovala, nedostala důtku nebo dvojku s chování, byla jsem asi úplně nudné dítě bez praštěných nápadů.
Ale úplně vzorná jsem taky nebyla, na druhém stupni jsem snad nikdy nepřinesla úkol a na střední jsem téměř nechodila, ovšem díky dobrému prospěchu mi procházelo vše a dokonce mě dávali za vzor.~:-D

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.