| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj, my to napomenutí měli, pokud už jsem úplně nezblbla.
A samo, že DŘŠ dává říďa, kdo jiný.
To, co píšeš, je vždycky těžké řešit, já mám jen minimum zkušeností s dětmi na prvním stupni, s těmi staršími je to trochu jiné. My jsme využívali možnost mluvit s dítětem samotným s metodikem PP nebo výchovným poradcem, vždycky před svědkem, mně osobně se nakonec nejlíp osvědčilo chovat se maximálně transparentně, tj. důsledně se držet sankčního řádu, zadministrovat všechno za přítomnosti rodičů, se svědky, zápis podepsat i od rodičů.
Pokud bylo jasné, že šlo o svévoli, tak jsem na žádné "dáme ti ještě šanci" nepřistoupila, pokud byly pochybnosti, tak to prostě zvážit celé v kontextu, který je podle mě dobré co nejdokonaleji nahlédnout. Používala jsem i jako vodítko, že následně budu skládat účet třídě. Někdy je těžké nenechat se zastrašit, na to si vždycky vzpomenu na paní učitelku z Macha a Šebestové. Celkem to funguje.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.