No kdyby moje dítě přišlo domů bez boty, asi bych taky musela koupit nové. Má jedny normální goretexové, jedny na tenis a jedny sandály, ale ty nejsou na každý den, že. A teda boty na zimu. Já kupuju taky vždy jen jedny, drahé, ale pak chci, aby je vynosil pořádně. Kolikrát mu boty z jara na podzim nejsou, tak zas abych na každou sezónu kupovala dvoje boty po skoro 2000 ... to jsem asi lakomá.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.