| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tante,

ale to sedmileté dítě fakt nemohlo odhadnout a ani netušilo, že celá škola bude hledat botu. simiki psala, že odešla ze školy hned po obědě, neměla šanci se to dozvědět. A druhý den, když se dozvěděla, že se bota stále hledá, tak se přiznala, botu vrátila...kdyby měla možnost, pravděpodobně to udělala hned odpoledne, když postižená začala botu hledat...

To je jak s tím nakopáním do zadele...ti kluci to udělali zcela úmyslně....za fyzické napadení učitele je minimálně dvojka z chování....tak ji měli dostat? Já jim nedala ani napomenutí, dostali jen poznámku a i u té doteď lituju, že jsem ji napsala....
Sice by mělo šestileté dítě vědět, že do zadele se nekope, natož učitelka, ale....úplně vidím toho kluka, který má před sebou moje rozměry....ta chuť si kopnout musela být neodolatelná....pak jim to došlo, ale v tu chvíli to nedokázali zvládnout....
A sedmiletá holka nešťastná z nedorozumění s kamarádkou, zmítaná emocemi, asi také není schopna racionální úvahy...

Já si nemůžu pomoct, mně to celé prostě přijde strašně absurdní. Nejsem asi ten správný typ na úču.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.