Nevim proc vsechny ucitelky maji tendenci sdelovat pomerne bezne veci jako tragedii. Kdyz byl syn asi mesic ve skolce, tak dostal nestovice - cekali jsme to, o vyskytu nestovic ve skolce informovala nastenka, ale ucitelka mi volala se slovy: "Mam pro vas spatnou zpravu... krve by se ve mne nedorezal, cekala jsem nejaky vazny uraz nebo neco podobneho. Podobne, kdyz se jim syn jednou v satne pozvracel, protoze byl zrejme zahleneny a rozkaslal se... Blbe je, ze i kdyz clovek vi, ze to takto sdeluji, nedokaze se na to pripravit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.