Mám v mrazáku rybu limandu, na pánvi je hned opečená,podávám za 5 min. s chlebem a zeleninou. Popř. opět porce lososa z mrazáku uvařím v páře na pařáčku, trvá max 5-7 min a zamotam do tortil se salátem a rajčata. Vše za těch 7 min. Taky mám vyzkoušené návraty po 20 h ze sportu,u nás celá rodina...takže chápu potřebu mít navařeno dopředu. Řeším to i vařením porcí hotovek přesně na míru synovi/manželovi/mně... každý si pak vytáhne svoje a do 10 min jíme.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.