| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já jsem si dala změřit bazální metabolimus na klinice v Hradci Králové. Je to už ale asi 5 - 6 let a stálo to 2 tisíce. Dělá to velmi příjemný a znalý odborník na metabolitcký syndrom a obezitu (jméno teď nevím). Měří se to z vydechovaného vzduchu, jak ti to spaluje. trvá to cca 4 hodiny, nejdřív vypiješ glukózu, pak měření cukru, pak na přístroj - jenom se leží a na hlavu ti dají takový jako poklop s chobotem, klidně dýcháš a ono to z těch vydýchaných plynů pak spočítá bazální metabolismus.....třebo je to teď modernější, nevím. Tohle měření je po určitém čase, jedno měření trvá asi 10 minut. Na závěr je pak konzultace s tím doktorem, kde ti doporučí, co na tebe platí, jaká dieta na zhubnutí. Já třeba nesmím ty komerční spalovače tuku, bazální metabolismus mám velmi nízký, jsem jako dobře seřízené auto - jím jen jednou max. dvakrát denně, stačí mi málo, co je nad to - tloustnu. Podařilo se mi během cca 2 let shodit 18 kilo a váhu si stále držím.
Pokud chceš zhubnout a budeš moci jíst nějaké spalovače, nebo "neutralizátory" tuků, apod. napíše ti doktor prášky, které si pak můžeš koupit v přízemí v lékárně. Platila jsem asi 300 korun za "vychytávač tuků" a stabilizátor hladiny cukru, už nevím, jak to přesně bylo. Někde doma mám celou zprávu a doporučení.
Rozhodně nelituji.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.