Přidat odpověď
Dala jsem si snad rozumný cíl -- hubnout pomalu a udržet si to, klidně půl kila týdně.
Jinak teda když u jdu se svou kůží na trh, tady jsou moje údaje: Je mi 28 let, vážím 77 kg, měřím 159 cm; BMI 30,5 -- pásmo mírné obezity.
Pohybovou aktivitu mám spíš malou, snažím se ale chodit pěšky a používat schody, chodím na procházky, teď v létě občas pracuju na zahradě, ale šla jsem do sebe a chystám se začít s powerjógou a pilates a taky mě ted nedávno kamarádka vytáhla na kolo. Narozdíl od minulých let, kdy jsem kolo tolerovala jen jako dopravní prostředek na kratší vzdálenosti, mě to tentokrát hrozně bavilo a líbilo se mi, že obě máme podobnou kondici a společnou řeč ohledně tempa.
Nemám za sebou žádné drastické diety, jenom když mi bylo -náct, tak jsem jednou za měsíc držela půst (vydrželo mi to asi rok až rok a půl). A pak jsem měla blbé období, že jsem neměla pravidelně kvalitní obědy a místo toho jsem si dala "chleba s něčím".
Takže bych metabolismus rozhozený mít neměla a třeba se mi zhubnout povede a tento zdravý životní styl mi vydrží.
Předchozí