STOB mi taky napočítal doporučení na hubnutí pod bazální metabolismus. Jeden cyklus jsem absolvovala na podzim. Snažila jsem se opravdu dodržovat 5000 kJ a nehladověla jsem. Pravda, ne vždycky jsem všechno úplně poctivě vážila a ke konci jsem už jela podle odhadu. Teprve po skončení cyklu a asi 10 kg dole jsem se "šla pochlubit" výživové poradkyni abych věděla, co dál A TA MI PODHODNOCENÍ POTVRDILA./CapsLock jsou omylem). Doporučuju si nechat bazální metabolismus spočítat odborníkem a v sebekoučinku STOB si to upravit.
A motivační douška na závěr: Před rokem jsem na tom byla hodně podobně jako Ty (158 cm a 76 kg). Dnes mám 57kg. Stačil jeden 8 týdenní cyklus STOB, který mě nakopnul ke změně stravovacích návyků. Vydrž, jde to.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.