| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Kdyby ještě došlo ke zrušení bodu 1., tak bych dokonce řekla, že naše orgány dostaly rozum.
Teď ještě aby se totéž stalo u středních pedagogických pracovníků, kterým se stalo přesně totéž. SŠ + maturita nestačí, musí mít minimálně Bc. Na druhou stranu jsem zachytila informaci, že jakási agentura pořádala kursy pro práci s dětmi, kde stačí základní vzdělání a asi 80-hodinový kurs. To jsem řvala jako tur, protože takováto praxe demotivuje studenty/studentky. Na co mají studovat, makat na maturitu a bakalářské zkoušky, když nějakému trdlu stačí kurs? (i když ten kurs byl asi na to, aby se utratila evropská dotace. To jsem řvala stejně, protože ty prachy byly prostě zbůhdarma utracený. Na děti, nemocné a invalidy nejsou, taky lítají oknem. No comment.)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.