| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Silvie - aha. to jo. Ale ono je to hrozně složitý. Já teda říkám, že tchýně je ve svý podstatě hodná, fakt je, ale je zklamaná nebo co. Asi si to představovala celý jinak, chtěla by společnost, to je, ale svou a podle sebe - sedět s ní celý den u televize, občas si něco uvařit, nemít žádné požadavky, mluvit jen podle toho, co a jak chce ona atd. Takže se drží v určitých mezích tím, že jsme důslední /ne zlí, ale důslední/ a musíme její nálady korigovat či trpět stejně jako u malýho dítěte - akorát že to je skutečně jiný.
My bychom jí rádi vyhověli, rádi bychom, aby byla spokojená, ať dělá cokoli a žije jakkoli, to je jedno, hlavně ať je spokojená, ale ona není a vlastně mám pocit, že ani neví, co chce, ona jen přesně ví, co nechce. A to, co nechce, je každý den to, co má.
Musí být hodně nešťastná, ale já nevím, jak jí pomoci a vyhovět - mám pocit, že to není v našich silách.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.