Černá kroniko, já o tom četla tuším loni článek, jak proběhl kurs pro nezaměstnané matky se základním vzděláním a že po jeho absolvování mohou pracovat v mateřské škole jako kvalifikované síly. Ty ženy se tam rozplývaly, jak je to prima, že si vždycky přály pracovat s dětmi a tak. Mně na tom neskutečně naštvalo, že z článku čišelo "co kvalifikovaná síla s maturitou (popř. vyšším vzděláním), to blbec, protože my jsme nadšené a naše nadšení nám kvalifikaci s přehledem nahradí". Taky jsem k tomu napsala dost jedovatou poznámku, ale teď to nějak nemůžu najít. Myslím, že to bylo někde v východních Čechách.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.