Přidat odpověď
Bohužel ne - ale ono by to stejně bylo k prdu, protože ona na cizí lidi není zvědavá, ona chce být doma a doma cizí lidi /třeba návštěvu/ nesnese. No a taky nerada chodí k někomu otravovat /tím taktéž myslí návtěvu u někoho, ačkoli ji ten někdo pozval/. Ona pozvání nebere tak, že ji pozvali, aby přišla, ale že to je jen zdvořilostní fráze a tudíž je nutný pozvání přijmout a poděkovat, ale absolutně je nepřípustné se dostavit. Takže - je pozvaná ke své bývalé kolegyni na odpoledne - pokecáme a dáme si kávu a Fanouš /manžel té dotyčné/ tě pak odveze - poděkuje, slíbí, že přijde a je ticho.
Pak v den pozvání se ozve od dotyčné telefon, který tchýně nevezme, protože co by říkala, ona nevěděla, že je to myšleno vážně. Dotyčná zavolá mně, co se děje, já tchýni, mně už telefon vezme, protože jí nedojde, proč volám a když se zeptám, co se děje, tak se dozvím, co to je za blbosti, že ona nikam nepůjde, řekla to jen tak, to se jen tak říká, nikdo to nemyslí vážně a vyřiď to.
A tohle je roky - vysvětlujeme horem dolem, že když někdo zve, myslí to vážně a následně s tou návštěvou počítá - a nic, jak do dubu.
Já ji podezírám, že to dělá schválně - aby si dokázala, že ji zvou, následně se jí líbí, že je o ni starost a kolem ní rozruch, ale to je celý. Ale ona by to chtěla denně. Ale jistá si tím teda nejsem.
Předchozí