| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj, přečetla jsem si důkladně Váš článek a můj první dojem byl "to je hrozné", prostě zděšení. Ale pak jsem se zamyslela jak to bylo dříve třeba jako u mne. Za mých školských let jsem byla vychovávané v autoritativním systému a co je dnes ze mne? Na Vaši otázku kam toto spěje a co z dětí bude bych odpověděla to co je z nás. Nebo jsme špatně vychované. Musím zmínit i školu kde byla autorita k učitelům, platili tresty i fyzické ale děti (mi) jsme měli respekt a svým způsobem jsme se báli a to způsobilo mírnější chování. Běžte se podívat do školy dnes. I když to jsou malé děti, musí mít autoritu a u některých dětí se bohužel autorita něžností nedocílí. Nejsem pro fyzické tresty ani posmívání a zkušenosti které popisujete - jídlo, výplachy, posměchy ve mně vyvolávají soucit s dítětem a zlost na učitelky, ale nechávat volný způsob výchovy a nechat dítě dělat co chce také nejde. Ono se to někdy vesele radí, mockrát jsem slyšela od maminek hodných dětí, že naše děti jsou moc rozjívené (mají volnější režim) ale sami si s nimi nevěděli rady když hlídali, nebo nedokázali kloudně poradit, pouze co se dělá špatně. Když máte takových dětí ve školce 25 až 30 musí si každá školka najít svůj systém který bude fungovat a tím chci říci že jsou státní školky které fungují bez takovýchto problémů.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.