Tak obvykle kombinace konzerv a rychlo-příloh.
Péct buchty na plotýnkovém vařiči by mně mohlo ohrát
a ani teda nemyslím že to vůbec lze.
Maso jsem tedy nikdy na takové vzdálenosti nepřevážela, i když jezdíme spíš dál, tak fakt jste si jistí že vám to zmražené vydrží? To jsem riskla jen v mini-mrazničce v karavanu.
Většina surovin se dá nakoupit i na místě, záleží kolik máte místa. Cenovou relaci Chorvatska ovšem neznám. Ale obvykle ceny jídla nejsou v supermarketech nijak strašné (snad vyjma Skandinávie), drahé mi přišlo spíš většinou právě to maso. Ale z bezpečnostních důvodů bych tedy buď koupila na místě nebo použila konzervy.
Kdysi jedna známá na podobnou akci zavařila pečené maso do sklenic a bylo to skvělý. Já zatím tedy byly vždy líná si něco takovýho předpřipravit.
Přílohy - rychlo-těstoviny Panzani, je to za 3 minuty. Předvařená rýže.
Bramborovou kaše z prášku mi přišla vždy hnusná, to jsem nebrala nikdy, to je fakt lepší koupit pár brambor a na drobno jsou uvařené za chvilku.
Tak to jistí Lunchmeat a nějaké další konzervy. Ony se z toho dají vykouzlit taky poživatelný věci, dost dělá koření.
Tuňák Riomare brávám, mám ráda i salátový s kukuřicí.
Skvělý doplněk taky fazole v takové pikantní omáčce, teď nevím značku.
Nejlepší bývá si něco ugrilovat, to nevím zda máte možnost, nebo děti milují něco opéct na ohni.