Já se nemám komu chlubit a nemám ani ve zvyku se chlubit, ale ani vykládat lidem co potkam na ulici, že zlobí a nebo jsou takové nebo onake. Doma je chvalim a snažím se, aby měly zdravé sebevědomí a snažím se je podpořit a hodně chvalim. Mám obyčejné deti ani jedno neumí cist, nepočítají do 100 a ani neumí složit nic na žádný hudební nástroj. Dcera se bojí na kole a tak to neumí, ale moc hezky se stará o brasky, ty její hlásky jsou k nezaplacení a i když nejsou geniální, tak chytří a krásní jsou a když půjdou za svým cílem, tak můžou dosáhnout všeho a já je milují a budu podporovat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.