Kapradino houby, v době té diskuse sem to už dávno věděla.Respektive já to věděla xx let,jen sem měla své důvody proč sem to neřešila.V té diskusi jsem se jen prostě ohradila,protože nesnáším,když se ke mě někdo chová ve stylu,že když mám problém s chůzí jsme zřejmě i slaboduchá a může se se mnou orat.Nemůže. Slo uplně o jinou podstatně vážnější věc,než byla tahle diskuse.Jen pro lidi co nejsou vtaženi do problému to bylo naprosto mimo pozornost.A já to nikdy nepublikovala a nebudu to publikovat ani ted.Jen prostě to je varování pro všechny ostatní,nic není tak jak to může na první pohled vypadat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.