Díky všem za názory. Jinak s vařením to nepřeháníme, ale když si vaříme, tak dobroty. Rozhodně nejíme konzervy! Je plno jídel, které se dají rychle a chutně uvařit. Jinak vozíme maso, ale tak, že je již uvařené a zamražené jako hotové jídlo (guláš, kuře, maso na šťávě apod.), cestu nám vytrží zmrzlé a po příjezdu vrazíme zase do mražáku a pak postupně odebíráme a jen ohřejeme a doděláme přílohu, což je otázka chvilky. A jinak si nikdy neodpustíme bramboráky, což sice chvíli trvá, ale nevadí.
Když děláme palačinky, tak máte vidět, jak půka českých dětí z kempu závidí a po své mámě chtějí také, která buď odmítne nebo je pak dělá otráveně. U nás se tedy dělají s chutí a radostí.
Čichat pytlíkové polívky a konzervy je fakt opruz. To my si dopřejeme s chutí plno dobrot. Tak jsem chtěla, jestli máte i nějaké nápady na dobroty při vaření na plotýnce.