Ridim se heslem z filmu "Bambi". If you have nothing nice to say, don""t say anything at all". Jednou jsem zkusila diskutovat o politice, ale moje predstava diskuse se ponekud lisi od "mistnich" pomeru...uz to nikdy neudelam. A jednou jsem se musela pousmat, kdyz jsem dostala kartac za to, jak ochuzuji deti o vanocni darky....a pak jsem se docetla po vanocich od jedne holky, jak to mnozstvi darku "neuspokojilo" ratolest...no a prave my uz jsme si tim prosli a z nasi zkusenosti vyvodili zaver: Vanoce bez darku.(protoze decka byly tim mnozstvim vyberu tak zmateni, ze uz fakt nevedely co by. ) Stejne dostanou pres rok, co chcou a potrebuji.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.