a jsem moc stará a velká na to, aby když mi někdo řekne opačný názor - otočila svůj život.
Pro mne tenhle server býval užitečný, - jiné úhly pohledu, praktické řešení některých situací... - jsem tu 16 let :-D
Poslední dobou mne spíš obtěžuje tu číst, zabývat se cizími starostmi, když stejně.. rady se míjí účinkem. A stále mne to štve, je mi to líto, když se s tím nechce a nejde hnout..
a někdy mívám radost. Když někdo najde práci, někdo opustí tyrana, někdo má šikovné děti...někdo se vyléčí z nemoci.
Ale aktuálně si víc vybírám co čtu. Venku je hezky :-D
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.