Přidat odpověď
Zufi...ted pises..holky to vytáhly samy, tady si nerozumíme, celé to rozebírat nebudu, mám svých starostí dost
je zajimave, ze kdysi na debate jsi zamerne vytahla neco provokativniho, co se te vubec netykalo a upozornila jsi na me chovani /pro tebe nepatricne, politicke/ jiny nick. Vubec do tebe NIKDO neryl, vsem tvym narazkam na nas jsme se vyhybaly.
Mas svych starosti dost? No tenkrat jsi mela taky. Porad jsi se litovala, jak trpis /dcera, male dite, odejity pritel dcery/. My te na nasem servru podporovaly, pomahaly slovem a o politice VUBEC nediskutovaly, jen jsi chtela vedet nas nazor na politicke deni a to jsi dostala. Nic vic, nic min.
Ale obouvat se do me a do GR. na rodine, rypat a podporovat jine v tom /vkladani prispevku do tematu, kam vubec nepatrily/, jak jsme strasne, to jsi ve svem zalu stihla. Ozvala jsem se, at toho nechas /jednim jedinym mym prispevkem/. To ale nepovazuju za rypani ale za obranu ci upozorneni, ze tohle se nedela.
To ti vsak bylo jedno. Byla jsi zla a rypava dal. A hlavne do Gr. Videla jsi jen sebe. Ze Gr. sedi v baraku plnem vody /povodne/ v desnym srabu, to jsi na nasi diskusi prehlizela jak rodne lany. Ale rypnout si do ni, kdyz nahodou uz mela elektriku a prispela /vetsinou byla diskusi aby nam sdelila, ze zije a bojuje/, to jsi nezapomela. Byla v tvych ocich tridni nepritel a musim uznat, ze jsem necekala ze dokazes byt tak zla a bezcitna. Kamaradka co chcipe hlady uz nebyla kamradka, ale tridni nepritel. Nesdilela tvou lasku k K.S.a mela vlastni nazor. Me jsi mozna dlouho tolerovala jen proto, ze nejsem socialni pripad. Fakt nevim co si o tom celem myslet.
A teda...fakt se jdi i s tou tvou laskou k bliznimu uz vycpat.
Tohle cele jsem chtela zapomenout a snazim se te brat jako zenskou, co ma sve dobre a zle jako kazdy z nas. Ale timhle dnes jsi me fakt vyrocila. Nechapu.
Předchozí