Já mám přehled. Přijde za mnou a řekne: zaplatil jsem si divadlo. Současně má v ŽK od učitelky poznámku, že přijala platbu. Oni těch akcí mají opravdu hodně a mě se tímhle dost ulevilo. Současně to splňuje význam kapesného - ví, že sice dostane pravidelně peníze, ale že je nemůže utratit všechny, protože má i výdaje. Otázka zní, jestli má dostávat kapesné i když škola není, tudíž nebudou výdaje? Myslím vůbec žádné, protože drobné pamlsky nebo co si jinak kupuje, budu platit já.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.