Ahoj, mám za sebou náročný kup bytu (snad je to podobné jak s domem). Alfaomega je právník a vše co je napsáno ve smlouvě (zásadně jsem pohořel na osobní domluvě - najednou byla Sněhurka trpaslík).
Druhá zásadní věc je financování - obešel jsem svojí banku, kde mám účet odjaktěživa a k tomu ještě dvě další. Pak mi kamarád doporučil hypoteční arénu (www.hypotecniarena.cz). Nezávazně jsem si vybral - podmínky byly ještě lepší než jsem si sám vyběhal. A moc příjemné bylo, že mi necpali žádné další finanční produkty.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.