Přidat odpověď
nutno podotknout, že největší problém s užíváním datové schránky mají soudní úřednice a úřednice městských úřadů, většinou je to tak, že já jim musím vysvětlovat, že skutečně do datové schránky nepotřebuju extra schválený elektronický podpis a další pravidla, většinou netuší, nevím - zda proběhlo nějaké školené ohledně datových schránek všech úředníků, ale u matrikářek i velkých měst nedošly informace až do mozku, takže bych zase nepřeceňovala, já mám se správcem daně dobrou zkušenost, ale musím komunikovat ne to nechat být
k argumentu, že pokud budu půl roku mimo civilizaci, tak je hloupost mít datovou schránku uvádím, že právě v tom případě je výborné ji mít, protože dost těžko budu odněkud z buše létat pro každý doporučený dopis, aby se posléze prokázalo, že je to nějaká hloupost, že si třeba soused potřebuje o metr posunout plot, právě pak je možný dát heslo do schránky někomu, kdo to vyřídí za vás, taky jsem byla půl roku téměř v pralese a syn mi vše co bylo v datovce vyřizoval a jen zavolal o co se jednalo
Předchozí