| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Další velká budova zde bude patřit Vietnamcům, budou provozovat další obchod. Kolikátý v našem maloměstě, to raději nepočítám.... Blbý je, že už v podstatě není kam jinam jít nakoupit. Bývalá Jednota patří ze 3/4 Vietnamcům, dole je část ještě český COOP, zbytek a celý patro Vietnamci. A tam pátý přes devátý, bombony u sponek na vlasy, pudinky u spodního prádla vedle napodobenin parfémů známých značek, o kus dár krbový kamna, žárovky, hrnce, různě poskládaný věci na zemi a mezi tím dvě důchodkyně, který se snad bojí, že jim tam něco ukradnu, proto je mám pořád v patách. Dříve aspoň bývali levní, ale to už je minulost. Další areál patřící Vietnamcům je v bývalých truhlářských dílnách a hned naproti přes silnici další vietnamský obchod v bývalé sámošce. Teď budou mít patrovou budovu, kde dříve byly dvě prodejny, Česká pojišťovna a VZP. A přitom, když jdu do Lidlu nebo Penny, tak Vietnamci s naloženými vozíky akčním zbožím, manželovi kafrala prodavačka do toho, že bral dvě balení mlíka, ale že Vietnamci mají naložený dva vozíky nekolikanásobně víc, to je v pohodě. To mají s nimi nějakou tichou dohodu nebo co? Chci si koupit něco na sebe, tady v místě to nehrozí, jedu tedy do okresního města, tam v centru taky samí Vietnamci s hnusnýma hadrama. Na okraji s honosným názvem nákupní zóna pouze Takko, New Yoker a Kik, spasilo mě Takko. Více obchodů až v Plzni něco v Budějovicích, což je fakt už výlet na celý den.
Mimochodem, byli jste nakupovat v Lidlu retro zboží? Byla jsem v 8 hodin ráno v pondělí a už jsem spoustu věcí nesehnala, tak ani nedokážu posoudit, jestli Gothaj byl doopravdy Gothaj. Vietnamci odjížději s natřískanými vozíky, jeden měl plný vozík retronanukových dortů.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.