Přidat odpověď
Další velká budova zde bude patřit Vietnamcům, budou provozovat další obchod. Kolikátý v našem maloměstě, to raději nepočítám.... Blbý je, že už v podstatě není kam jinam jít nakoupit. Bývalá Jednota patří ze 3/4 Vietnamcům, dole je část ještě český COOP, zbytek a celý patro Vietnamci. A tam pátý přes devátý, bombony u sponek na vlasy, pudinky u spodního prádla vedle napodobenin parfémů známých značek, o kus dár krbový kamna, žárovky, hrnce, různě poskládaný věci na zemi a mezi tím dvě důchodkyně, který se snad bojí, že jim tam něco ukradnu, proto je mám pořád v patách. Dříve aspoň bývali levní, ale to už je minulost. Další areál patřící Vietnamcům je v bývalých truhlářských dílnách a hned naproti přes silnici další vietnamský obchod v bývalé sámošce. Teď budou mít patrovou budovu, kde dříve byly dvě prodejny, Česká pojišťovna a VZP. A přitom, když jdu do Lidlu nebo Penny, tak Vietnamci s naloženými vozíky akčním zbožím, manželovi kafrala prodavačka do toho, že bral dvě balení mlíka, ale že Vietnamci mají naložený dva vozíky nekolikanásobně víc, to je v pohodě. To mají s nimi nějakou tichou dohodu nebo co? Chci si koupit něco na sebe, tady v místě to nehrozí, jedu tedy do okresního města, tam v centru taky samí Vietnamci s hnusnýma hadrama. Na okraji s honosným názvem nákupní zóna pouze Takko, New Yoker a Kik, spasilo mě Takko. Více obchodů až v Plzni něco v Budějovicích, což je fakt už výlet na celý den.
Mimochodem, byli jste nakupovat v Lidlu retro zboží? Byla jsem v 8 hodin ráno v pondělí a už jsem spoustu věcí nesehnala, tak ani nedokážu posoudit, jestli Gothaj byl doopravdy Gothaj. Vietnamci odjížději s natřískanými vozíky, jeden měl plný vozík retronanukových dortů.
Předchozí