| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Veveru, u nás přípravku zrušili a prý protož, jsou všechny děti šikovné, tak je rovnou dali do prvního ročníku... Jak jsem psala, - holka do teď hrála na varhany Yamaha, ale učitelka chtěla, aby už začala používat pedály a aby se učila ladit tóny... a to už na varhanech nešlo, takže jsme se museli praštit přes kapsu a pořídit digitální piáno. Ta změna ve stylu hraní je strašně velká - hned první den mi lezly oči z důlků jak se holka do toho hraní dokázala položit a jak tu hru prožívá. Popravdě já opravdu nevím, jak moc pomalu nebo rychle postupují... asi dost soudě z toho, jak a co hrály ostatní děti... ale co hraje nevím. Jen vím, že je línější zatím hrát podle not - raději hraje podle sluchu, což samozřejmě jde, ale musí se učit i noty a hrát podle not ~:-D Jo a co ji hrozně baví je skládání svých písniček... ona si fakt s tím klavírem hraje jako s panenkou :-) ~R^

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.