Hádám, že si budoucí zaměstnavatel chce "nenápadně" ověřit, zda nejsi těhotná, nebo vážně a chronicky nemocná. Já jsem také jednou při nástupu do nadnárodní firmy měla přinést na vstupní lékařskou prohlídku zprávu od svého vlastního ošetřujícího lékaře + ranní moč. Ihned po otevření dveří jsem nahlásila, že moč nenesu, protože jsem právě dostala menses. Sestra s lékařkou na sebe pohlédly, pokývaly hlavami a pak sestra řekla: "Aha, tak to vlastně teda není potřeba... " Pak už si jen lékařka vypsala do papírů mé odpovědi na nějaké otázky a to bylo vše.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.