Známí měnili dvířka, ale korpus zůstal původní a trošku mi to neladí. Tu vodovodní baterii pokud myslíš stejnou co já, se mi taky líbí, třeba tady dott .cz (bez mezery) nebo tady podobná, ale dražší perfecto.cz/drezova -baterie-flow-stojankova-pakova-profesionalni-s-otocnou-hubici-a-sprskou (zase bez mezery) myslím jsem ji viděla i na sbazaru. Má to sestřenka co žije v USA a tam jsem to viděla poprvé, vypadá to fakt dobře. Jinak celkově záleží i na rozpočtu, pokud se ti ta linka nelíbí, tak možná zatnout zuby a časem ji vyměnit. Ale doplňky a celkový styl podle mě udělá hodně.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.