Vanko, tak já bych zase tak přímočará nebyla. Znám x vegetariánů, dnes už dospělých, kteří od malička maso "ani neochutnali" a ani do jídelen nechodili a dnes jsou z nich zdraví dospělý lidi přes 40 let.
A abych se zastala zakladatelky, mně se třeba ekluje jedení vnitřností, takže u nás doma byla játra k obědu možná 2x za celých 15 let, co jsem s manželem, a to je ještě vařil on a já je jen ochutnala
Také více méně nevařím to, co mi vadí a vím, že lidem, kteří maso dlouho nejí se fakt nedělá dobře jen z té představy se masa dotknout... Sama jsem byla 14 dní nucena jíst pouze rostlinnou stravu "v dětství" - kdy jsem byla s vegetariány na táboře a po těch 14-ti dnech jsem doma nějak nemohla vůbec pozřít maso. Vím, že to nějakou chvíli trvalo než jsem se k jedení masa vrátila. Čím to je, netuším