| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Dobrý den,

prosím o radu. Loni v březnu jsem začala držet krabičkovou dietu a zhubla jsem díky ní na svoji vysněnou váhu do svatby na 53 kg, taky obvody těla a končetin se zmenšily na ideální míry. Jenže pak jsme se po svatbě začali snažit o miminko - už to bude rok a já si pokaždý myslela, že se to povedlo a tak jsem přestala jíst podle krabičkové diety, ale normálně jako dřív a s chutí a přibrala jsem 5 kg. Pak jsem brala clostylbegit na stimulaci vaječníků a chodila na injekci pregnylu a přibrala další 3 kg, i přesto, že jsem držela 3 měsíce znovu krab. dietu. Pak jsem to vzdala a teď od června s dvouměsíčním vynecháním držím znovu krabičkovou dietu, jedenkrát týdně chodím na cvičení, ze kterýho mě bolí všechny svaly. Do toho doma jezdím ještě 1x týdně i dvakrát na orbitreku. Přes tuhle všechnu snahu jsem zhubla jen v pase 2 cm a přes boky 2 cm, jinak váha se nechce hnout dolů ani o jedno jediný kg. Když jsem začala poprvé ve svém životě s krabičkovou dietou loni v tom březnu, hubla jsem 1 kg průměrně za 14 dní a i ty cm šly dolů. Teď stojím a už nevím, jak zhubnout. Už přemýšlím, že se ze mě stane anorektička, ale to je něco, čeho se bojím a nechci to riskovat, radši bych zhubla pravidelnou stravou v malých porcích podle krab. diety a cvičením, ale nenese to výsledky. Máte nějakou zkušenost, poradíte co ještě dělat? je vůbec krabičková dieta dobrý způsob hubnutí? Proč moje tělo na ní loni reagovala dobře a hublo a teď to nezabírá? ~a~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.