No nejvic me asi prekvapilo, ze i pres velkou Ruskou komunitou to v zadnem pripade neni jako v Rusku. Jako vetsina Cechu jsem mela mnoho predsudku. Ale vse tam funguje jak ma. Vcetne uradu, ktere jsou na tom lepe nez u nas.Prirovnala bych to spis ke Skandinavii. Teda alespon tam kde jsem byla ja. Co se tyka bezpecnosti, citila jsem se tam lepe nez v CR. Ale to je na dlouhe povidani. Lidl tam sice neni, ale jsou tam Skandinavske retezce. Nic tam nechybi. A kvalita Super. Jestli je vase stehovani aktualni, rada poradim.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.