| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Brito,
pak je ale otázka, co to je "hudebně zaměřený" a jestli je nutný hrát na nástroj proto, aby měl člověk vztah k hudbě. Já si třeba myslím, že ne. Sama poznám tak notu celou od půlový a odliším houslový klíč od basovýho. Matně tuším, co znamenají křížky v partituře, znám základní terminologii typu andante, largo, allegro a na klaviatuře najdu stupnici C-dur a přeťukám "Ovčáci, čtveráci". Víc nic. A fakt nemám pocit, že mne to v čemkoli jakkoli omezuje nebo že bych byla šťastnější člověk, kdybych toho uměla víc. Na můj vztah k hudbě to nemá naprosto žádný vliv.
Syn má výborný sluch - taky proto mu jdou jazyky, pro ty je sluch celkem důležitá věc. Hrát ale nikdy na nic nechtěl a když byl nucen (poté, co byl jeho sluch babičkou odhalen), brzo toho nechal. A to, že na nic nehraje opět nemá naprosto žádný vliv na jeho vztah k hudbě. Mít rád hudbu prostě neznamená muset na něco hrát. Ať už dobře nebo špatně. Je to možná hezký koníček, ale se vztahem k hudbě jako takové to vcelku nesouvisí a není to životní nutnost. ~d~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.