Nordico, to máš pravdu, nemám ráda neukázněné pejskaře. O Teplice ani Araby mi opravdu v první řadě nešlo, což se tady snažím vysvětlil Pelíškovi už dobrých pár hodin. Vadí mi přístup pejskařů-protestujících. Kdyby se podobné protesty odehrály v Jičíně či Olomouci, vadilo by mi to stejně. Díky, žes mě pochopila!
Ještě k tomu, že ti pes nesežral housku - těžko z toho vyvozovat, že žádný pes není agresivní a všichni pejskaři jsou vzorní. Stejně tak jako já bych si těžko obhájila tvrzení, že všichni majitelé psů jsou prasata a všichni psi žerou dětem housky, viď. Popsala jsem pouze svůj zážitek.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.