Je mi 50 a mám 2 dospělé samostatně žijící kluky,kteří si začli po vš studiích vydělávat až nyní posl.2 roky,žijí cca 200 km od nás,teda zatím v pronajatém bytě,ale zařídili si ho komlept svým zařízením naprosto nadstandardně,teda hlavně ve srovnání s tebou co píšeš,žádné regály místo kuchyně se nekonají,mají novou tv plazmu,nové postele 180 cm s luxusní matrací a tak dále.A to při tom,že od nás neviděli ani kačku a asi by si nás zrovna tak hodnotil jako tchány-máme i to mastné u huby představ si to,kupujem si vždy po pár letech nová auta a naše "božátka,si to představ,ještě nemají ani jedno.Taková jsme krutáci.
Musíš být dle toho co píšeš naprosto neschopnej chlap,o kterýho já bych si neopřela ani kolo.Máš vůbec dokončené zš,když ani při 2 pracích si nejste schopni za několik málo měsíců "dovybavit" byt a 3 výplaty vám nestačí a ještě si berete spotřebáky? Ty dvě tvoje práce spočívají v prodeji Prostoru, a jednou se na Karláku a podruhé na václaváku?
To tak odpovídá tvému skuhrání,jak furt nic nemáte.Nebo všechno prokoouříte a prochlastáte,taky možnost a způsob žití,ale pak si nestěžuj.Mít takového zetáka,taky bych vám nedala ani kačku.Vzmuž se člověče!