Přidat odpověď
Navíc jsem slyšela i z křesťanských končin, že ty teorie o možném předělání homosexuála jsou dost nedůvěryhodné, ale vím o tom kulový.
(Terapii homosexuality napsal van der Aarweg, ale prej má děsný díry v důkazním materiálu a sledování výsledků, nevím, já mu poznámkovej aparát nekontrolovala, a americký komunity - NARTH - pro "nápravu" homosexuality maj prej pár skandálů s těma "předělanejma", co měli plnou hubu křesťanskejch keců a toho, jak už nejsou homosexuální, a byli dokonce homosexuálně promiskuitní...ale taky jsem tyhle hlasy jejich bejvalejch klientů neověřovala, jestli nekecají.)
Na živo jsem ani já, ani nikdo z heterosexuálních křesťanů, který nějaký věřící homosexuály znaj, nikoho "předělanýho" neviděla, a jak už jsem psala, někteří žijí ve vztahu, většina (což je možná dáno věkem) nakonec zvolila skutečně celibát a život bez partnera, ale soudím, že hlavním důvodem byly jejich děti (který si během krkolomných rozvodů a rozchodů rodiče užily svoje). Tito lidé ale stále jsou homosexuální a shodují se v tom, že nic předělávat nejde a pokus o rodinu byla křeč k nežití.
Předchozí