Chěla bych touto cestou velice poděkovat celému personálu nymburské porodnice za vzornou péči o mě i moji holčičku. Porodu jsem se dost bála, ale po příchodu do porodnice mě velmi uklidnil klidný a povzbudivý přístup paní asistentky Michlové. I Dr.Toman na mě udělal dobrý dojem tím, že se představil a oba nás s manželem přivítal a po vyšetření mi všechno vysvětlil. Po porodu mi byla dcera ihned položena na břicho a manžel dokonce stříhal pupeční provazec. Přikládali jsme ihned po vyšetření to je cca do 10 minut a pak po příchodu na pokoj asi za dvě hodiny. (malá se hřála v inkubátoru) Možná jsem měla jen štěstí na hodné dětské sestřičky, ale žádná se ke mě špatně nechovala. To že mi poradili dudlík neberu jako žádnou újmu, protože kojíme bez problémů. Manžela jen mrzelo, že se do porodnice nesmí nosit květiny.Porodní asistentka mu vysvětlovala, že je to nějaká vyhláška z ministerstva. Jinak návštěvy jsou úplně v pohodě. Ještě jednou děkuju a příště příjdu zas.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.