| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já balím své osobní věci, pak společené věci (osušky, deky, opalovací mléka...), technické věci (foťák, náhradní beterky, nabíječky na baterky, nabíječku na mobil, mapy, plány cesty a pod.).
Muž si vždycky balil sám - jinak bych poslouchala, jak jsem mu vzala špatné trenýrky a nevzala to triko, co on chce...
Děti si balily samy od cca 3 let systémem - na kolik dní = tolik spoďárů, triček a párů ponožek. Teplé fusky jako rezerva + něco na zimu, něco na spaní, něco na vedro, něco na plavání, něco do deště. Podle tohoto jsem jim překontrolovala jejich hromady na posteli, holky jsem na to zvyké. Pak jsem jim pomohla zapakovat (podle věku, od cca 9 let už pakovaly samy.
Dnes odjížděla "ta malá" = včera 18 let na fesťák na 3 dny a ptala se, co má mít sebou. Povídám na zimu - na vedro - do deště - na koupání - na spaní. A ona se chechtala, že tenhle "seznam" už někdy slyšela.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.